Auton pesupalvelut

I love my car. 

Kevytpesu, verhoilun koneellinen pesu
ja ionisointi

Poikkeusolosuhteiden aikana kiinnitetään erityistä huomiota hygieniaan. Kaikkien auton käsittelyjen yhteydessä sisäpinnat, ratti, ovenkahvat ym. pyyhitään desinfioivalla aineella ennen auton luovuttamista asiakkaalle. Myös autopalvelu toimii! Noudan ja tuon autosi tarvittaessa kotipihaltasi - kysy lisää. 

Auton tunkkaisuus ja likaisuus ovat tuttuja ongelmia autojen omistajille. Lemmikit, tupakansavu, kaatuneet take-away kahvit ja muut matkaeväiden jäämät aiheuttavat hajuhaittoja yleisesti ja joskus allergiasaneeraus on välttämätön. Pintapuolisella pesulla ei kuitenkaan päästä kaikista hajuhaitoista eroon. Istuin- ja kattoverhoilun koneellinen pesu ja auton ionisointi ja otsonointi ovat tehokkaita tapoja päästä eroon pinttyneistä hajuista ja ammattilaisen tekemänä turvallinen keino saada raikas, viihtyisä auto. Viihdy raikkaassa autossasi ja päivitä autosi arvo kunnon pesulla. 


Kevyt sisäpesu alk. 40 €
Sopii vaikka huollon tai muun korjauksen yhteydessä tehtäväksi. Sisältää: auton muovimattojen pesu, auton imurointi, muoviosien puhdistus ja lasien pesu. Hintaan vaikuttaa auton sisätilan kunto. Nahkapenkkien vahaus ei sisälly hintaan.  

Perusteellinen sisäpesu alk. 90 €
Hemmottele autoasi ja varaa suursiivous! Palveluun kuuluu: Imurointi, lasien ja muoviosien pesu, mattojen pesu sekä istuinverhoilun koneellinen pesu. Pinttyneissä hajuongelmissa myös kattoverhoilun pesu suositeltavaa. Auton sisätilan kunto vaikuttaa hintaan.


Hajunpoisto ionisaattorilla 60 €
Ionisoinnilla pääset eroon mm. tupakoinnin ja eläinten aiheuttamista hajuhaitoista (Ionisointi vaatii ennakkoon tehdyn imuroinnin ja sisäpesun jonka voit tehdä itse tai teettää K2H:lla). Ionisointi tehdään turvallisesti tehokkaalla ionisaattorilla. Hintaan sisältyy käsittelyn jälkeen tehtävä huolellinen tuuletus ja kevyt sisäpesu + imurointi. Kysy lisää!